dijous, 16 de juny de 2016

COMUNIÓHola nens i nenes ara farem el relablogg de la nostra comunió.
Nosaltres ens diem Martina i Olga.
Fa dos anys que fem catequesis, els pares i els nens, els dissabtes per la tarda hora i mitja . Parlàvem, de la vida de Jesús, vam fer un llibre, vam veure vídeos de Jesús, vam fer representacions als pares i mares o als de primer curs de catequesis…
El vint-i-u de maig pel matí a les vuit, nou alguns  vam anar a la perruqueria, ens vam vestir, les noies ens vam posar el vestit de la comunió ,les manoletines o les ballarines i els nois amb un tratje i les sabates.
A les onze hores vam anar a la Parròquia Mare de Deu dels Desemparats. Vam anar amb els nostres pares i germans, per a fer-nos fotos, també vam quedar amb els nostres familiars i amics, a l’església, allà estava la Claudia: ella estava guapa, amb un vestit blanc i les mitges igual, també portava les sabates rosetes i un llaçot rosa amb el cinturó igual. Nosaltres estàvem molt, molt  guapes.
Els nens que fèiem la comunió, es van quedar en un despatx que hi havia.
Va començar la cerimònia, tots estàvem molt nerviosos però a la vegada contents.
Primer ens va donar la benvinguda l’ Eduard, després van llegir alguns pares ,estàvem separats en dos grups els de l’esquerra i els de la dreta, nosaltres i el David, ens vam seure en el grup de l’esquerra. Després vam llegir les peticions els del grup de l’esquerra o sigui nosaltres , i també en cada x temps cantàvem una cançó. Els nostres pares ens van fer la PAU. I per fi va arribar el moment que estàvem esperant, fa dos anys, menjar l’òstia, no us penseu que l’òstia és una paraulota, és una galeta que és sagrada.
I quan ja faltava poc per acabar la comunió, ens van donar un record, amb el nostre nom, el dia de la comunió i una foto de Jesús. I al final ens vam fer moltes fotos amb tot el grup de catequesis. I també ens vam trobar a la Ángela amb un vestit .

FESTA DE LA MARTINA: Em vaig fer moltes fotos al restaurant  i a l’església ,vaig acabar farta de fotos, em vaig anar a el Lledoner que és el restaurant on faig la comunió que esta a Vallirana. Vaig fer l’aperitiu fora a la carpa del drac que hi havien unes fonts ,i una taula de els grans i petits. Em vaig anar a jugar a un llac on hi havien peixos i tortugues, que passaves per un pont de color blanc, després vaig anar a dinar,quan vaig acabar em van donar el pastís que el tenia que tallar jo amb una espasa molt gran. Em vaig canviar i vaig anar a jugar a un lloc ple de herbes i un pou, un banc amb cadires i una taula i moltes fonts gegants,vam anar a la animació de nens que va venir les meves amigues i amics que son: la Claudia, Mireia, Sonia ,Marc i Pol érem 24 persones. M’ho vaig passar molt be era molt, molt, molt, molt xulo el dia!!!!!!!!!!!!!

FESTA DE OLGA: Quan vam arribar al local, vam esperar a que arribes tothom, quan van arribar tots els nens és van possar a jugar al xiquipar, jo no vaig poder jugar encara, perqué me estava fent fotos amb tothom. I després quan  já no podia aguantar més sense jugar em vaig cambiar la roba i per fi em vaig poder ficar en el xiquipar.
Després vam menjar, vam berenar i mentres esava berenan em van donar molts regals, per exemple : nines de la comunió, pergamins,diari, barnus ,molts diners …
M’ho vaig passar molt bé, perquè vaig estar amb la família i amics, vaig jugar al xiquipar, vaig jugar al billar, al futbolín, a la play, a la wii …
Martina i Olga
4A Els castellers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada